FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Gebruik dan het contactformulier.

Kan ik de kaarten ook los bestellen?
Ja. U kunt elke kaart ook los bestellen of meerdere kaarten tegelijk. Alleen als u een kaart wilt versturen aan iemand anders dan maakt u per kaart een bestelling aan.
Moet ik verzendkosten betalen?
De verzendkosten worden bij het afrekenen berekend volgens de geldende PostNL tarieven.
Wat is het verzendtarief voor het buitenland?
De verzendkosten worden bij het afrekenen berekend volgens de geldende PostNL tarieven.
Hoe werkt vooruit bestellen?
Kaarten waarbij de tekst ‘vooruit bestellen’ staat, die zijn nog niet uitgegeven. Elke week komen er nieuwe kaarten bij. Wordt een kaart meer dan 50x vooruitbesteld dan nemen wij deze versneld in productie.
Kan ik een bestelling annuleren?
Omdat wij alle kaarten met de hand schrijven en binnen 2 werkdagen versturen kunt u uw bestelling annuleren mits dit binnen 12 uur na aanmaken van uw bestelling gebeurt. Hierna is dit niet meer mogelijk.
Wanneer wordt mijn kaart verstuurd?
Is het een kaart die verstuurd moet worden en waar een tekst in wordt beschreven dan wordt deze uiterlijk de 2e werkdag na bestelling verstuurd. Is het een standaard bestelling voor u zelf dan wordt deze vaak dezelfde dag verstuurd.
Kan ik 1 kaart naar meerdere adressen laten sturen?
Dat kan. U maakt hiervan melding in het veld ‘notities’ en u stuurt de adressen + teksten door naar hallo@wenskaartperpost.nl onder vermelding van uw ordernummer.
Wat gebeurt er met de adressen?
Wij zijn wettelijk verplicht de administratie van de aankopen 7 jaar te bewaren. Adressen worden nimmer aan derden doorgegeven.
Postcrossing
Deelnemer aan postcrossing?
Schrijf in het notitieveld ook het Post-ID nummer en wij vermelden dit op de kaart.
Wat is het verschil tussen een prentbriefkaart en wenskaart?
Een prentbriefkaart is een enkele kaart, met een voor en achterkant. Een wenskaart is een dubbele kaart met een voor- en achterzijde en een binnenzijde.